En karsk konstnär som målar fram sina rätter – så´n är han Tunasonen:

JULIUS CARLSSON

Julius är först med mycket. Som att vara med och servera crêpes på restaurang. Eller som att vara Sveriges första kändiskock då han 1943 pryder framsidan av tidningen SE.

Läs mer om oss

Vår Lunchmeny V.50

MÅNDAG

Kålpudding serveras med gräddsås och kokt potatis från Rsolunds, rårörda lingon.

. .

TISDAG

Fläsksida med julmustglaze serveras med en brysselkål, äpple och valnöts sallad

Kyckling cashew look serveras med nudlar.

ONSDAG

Hetfisk och skaldjurssoppa med inslag av julen. Serveras med apelisnaioli och baguette.

Liten jullunch prinskorv, köttbullar, rödbetssallad, sill, kokt potatis och rödkål.

TORSDAG

Ugnsbakad citron och timjanskyckling med ugnsrostad potatis och örtdressing

Julis Carlssons ärtsoppa kryddad med mejram/timjan och rimmad picnicbog från Siljans chark serveras med nygräddade pannkakor, vår egenkokta sylt  

FREDAG

Pasta med tryffelnsås och biff

VEGETARISKT

•Denna rätt serveras måndag-tisdag vintertom med brysselkål, svamp och jordärtskocka serveras med grön ärtröra och rött ris .Onsdag-Fredag Vegetarisk plåtmat med ärtpesto och rostad potatis

VARJE DAG SERVERAR VI...

Nyttigt och fräscht salladsbord, varm soppa, egenbakat surdegsbröd, vispat smör och mineralvatten – med eller utan bubblor.

Pris: 110 kronor

 

Lokala råvaror

En av de viktigaste grundpelarna i vår verksamhet är de lokala råvarorna, som vi dagligen arbetar med. Inte nog med att vi är med och stöttar bönderna i Dalarna och angränsande län – maten smakar helt enkelt så mycket bättre när råvarorna är färska och fräscha.

Läs mer om våra lokala råvaror

 

Vegetariska bordet

I hjärtat av restaurangen står det vegetariska bordet – komplett med en kock som är redo att ta din order och lägger maten framför dina ögon. 

Läs mer om det vegetariska bordet

 

NYHETER